Flags
Nederlands

Gaiam

Zeg je yoga, dan zeg je Gaiam. Met meer dan 67.000 verkooppunten wereldwijd en een zeer uitgebreid assortiment, is dit Amerikaanse merk al jaren een begrip in de wereld van yoga en pilates. Van lotushouding tot zonnegroet: met Gaiam heeft zowel de beginnende als de gevorderde yoga beoefenaar alles bij de hand voor een relaxte en effectieve yogasessie. Milieubewust, maatschappelijk verantwoord ondernemen, zorgen voor jezelf en mensen bij elkaar brengen, dát is waar Gaiam voor staat. Dus staat een gezonde en duurzame levensstijl bij jou hoog in het vaandel en hecht je veel waarde aan het welzijn aan mensen en het milieu? Dan is Gaiam precies wat je nodig hebt voor het beoefenen van jouw favoriete sport.

Gaiam - Yogamatten

Gaiam onderscheidt zich door de uitgebreide collectie yogamatten met elk een andere eigenschap of design. Dus of je nu een beginnende yoga beoefenaar of een professionele yogi bent, Gaiam heeft de schikte mat voor je.

Uitgebreid Assortiment

Naast matten heeft Gaiam een uiteenlopend assortiment van producten voor een effectieve yogasessie. Allemaal zeer specifiek en ontwikkeld door ervaren yogi’s.