Flags
Nederlands

Flow Fitness

Flow Fitness is een Nederlands fitnessmerk met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige fitnessproducten voor thuisgebruik. Het merk is opgericht in 2003 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste thuisfitnessmerken in de Benelux markt. Het merk biedt een breed assortiment dat zich onderscheidt door eigentijdse vormgeving, bedieningsgemak en uitgebreide functionaliteit. De beschrijving van het ‘Flow’-gevoel door de Amerikaanse hoogleraar psychologie Csikszentmihalyi leidde tot de naam Flow Fitness. Het beschrijft namelijk het gevoel dat tijdens het trainen optreedt wanneer je helemaal opgaat in de activiteit en de inspanning moeiteloos aan je voorbijgaat. Flow Fitness streeft ernaar fitnessproducten te ontwikkelen die het mogelijk maken dit gevoel te ervaren. Het uiteindelijke doel van Flow Fitness is de conditie en gezondheid van de gebruiker te verbeteren met als gevolg de levenskwaliteit te verhogen.

Flow Fitness - Dynamic Line

De Dynamic Line is herkenbaar door z’n sportieve kleurstelling en opvallende belijning. Door bediening via een touchscreen of Smart Wheel, zijn de apparaten zeer eenvoudig in gebruik. De trainingscomputers zijn voorzien van een groot aantal programma’s, waaronder een op basis van uw hartslag. Dynamic Line is een serie producten met een frisse en sportieve uitstraling, eindeloze mogelijkheden en een scherpe prijs.

Flow Fitness - Eco Line

De Eco Line bestaat uit twee hometrainers en een crosstrainers. Met de introductie van de Eco Line levert Flow Fitness een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving. De benodigde stroom voor het weerstandssysteem en de computer wordt namelijk door eigen inspanning opgewekt. U heeft dus geen adapter of batterijen meer nodig. Bijkomend voordeel is dat de producten erg flexibel in het gebruik zijn en overal in huis te plaatsen zijn. Kortom met een goed gevoel verantwoord trainen

Perform by Flow Fitness

Functionaliteit, duurzaamheid en sportiviteit gaan vanaf nu samen in de Flow Fitness Perform Line. De Perform Line is ontwikkeld als semi-professionele fitnesslijn en voldoet aan de allerhoogste eisen. De sublieme vormgeving benadrukt waarvoor het bedoeld is; het verleggen van grenzen en het leveren van topprestaties. It’s all about performance!