Flags
Nederlands

Casall

Sport en mode gaan hand in hand bij het Zweedse Casall. Al sinds 1982 ontwerpt dit allround sportmerk niet alleen sportkleding die functioneel is, maar die met de beste materialen, mooiste designs, nauwkeurige afwerking en perfecte pasvorm ook van uitstekende kwaliteit is. Wat zorgt voor dé ultieme sportbeleving. Feel, look and peform better. Het ontwerpen van toonaangevende fitness- en hardloopkleding is echter niet het enige wat dit Zweedse topmerk in zijn mars heeft. Zo staat Casall ook bekend om het ruime assortiment aan fitnessartikelen, de duidelijke en inspirerende instructievideo’s en de zogenoemde Casall app. Deze handige applicatie vertelt je precies hoe het product werkt en welke oefeningen je kunt toepassen op het apparaat. Zo heb je altijd jouw eigen personal coach bij de hand!

Casall - HIT

Welkom bij Casall HIT, de wereld van de High Intensity Training. Casall HIT is een uitdagend en effectief concept van producten en kleding ontworpen voor degene die het uiterste vergen. Voor individuen en groepen, van beginner tot professional.

Casall - Strength

Kracht komt uit je hart. Vind je flow en gebruik je innerlijke kracht om sterker te worden. Train hard en regelmatig waardoor je stofwisseling verbetert en je gezonder en langer leeft. Word de sporter die je altijd hebt willen zijn met Cassall Strenght TOOL & WEAR.

Casall - Recovery and Warmup

Herstellen van een blessure? Maar sterker, beter en sneller dan ooit tevoren met Casall Warm up & Recovery. Het concept is speciaal ontwikkeld om te zorgen voor een goede warming up waardoor het maximale uit een training kan worden gehaald. Of om te revalideren en kracht te winnen, zodat de kans op herhaling wordt geminimaliseerd. Vooral voor hardlopers een perfecte aanvulling op de training.