Flags
Nederlands

Flow Sports Group
Een sportmerk positioneren en er een succes van maken? Dát is waar de kracht ligt van Flow Sports Group. Al ruim vijftien jaar zijn wij de drijvende kracht achter een aantal gerenommeerde sportmerken in België, Nederland en Luxemburg. Onze uitstekende marketing, snelle distributie en effectieve aftersales in combinatie met onze ervaren en enthousiaste accountmanagers die zowel de markt als de vraag kennen, zorgt ervoor dat wij van ieder sportmerk een daverend succes maken.

 

Snelst groeiende bedrijf van Nederland
Flow Sports Group is in staat om merken groot te maken. Het geheim achter dit succes? De flexibele en persoonlijke houding waarmee Flow Sports Group uitstekend weet in te spelen op de vraag van dealers en waarmee tevens een lange en nauwe samenwerking wordt gerealiseerd. Daarnaast wordt er vraag gecreëerd aan de hand van effectieve marketing en promotiecampagnes waarbij gebruik wordt gemaakt van bloggers, events, merkambassadeurs en on- en offline guerilla marketing. Het merk Flow Fitness is daarvan hét perfecte voorbeeld. Flow Sports Group wist dit fitnessmerk in mum van tijd uit te bouwen en onder te brengen bij meer dan honderd verkooppunten. Daarmee werd maar liefst drie keer een Gazellen Award van het Financieel Dagblad in de wacht gesleept voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

Uitstekende service
Flow Sports Group staat voor persoonlijke service en snelle levering. Zo kunnen onze dealers in de Benelux, dankzij het gebruiksvriendelijke en geavanceerde B2B ordersysteem, altijd een levertijd van 24 uur garanderen. Bij Flow Sports Group houdt het niet op bij de verkoop. After sales is immers net zo belangrijk als sales. Wij zorgen daarom voor intensieve ondersteuning van onze dealers tijdens het natraject. Zo bieden wij een kundige en ervaren customer service afdeling, die zowel dealers als particulieren te woord kan staan over productinformatie en eventuele defecten. Dit in combinatie met technisch onderlegde en ervaren monteurs die garant staan voor optimale after sales, zorgt ervoor dat uw product bij Flow Sports Group van A tot Z in goede handen is.

Vacatures
Vacture Magazijn medewerker